Hlavní navigace

Náplavka rybám „sluší“ – čerstvé plody moře na farmářském tržišti!

28. 7. 2010

Sdílet

Provozovatel farmářských tržišť Kubáň a Náplavka, občanské sdružení Archetyp, se rozhodl porušit základní pravidlo trhů – nabízet výhradně českou provenienci – a rozšiřuje sortiment i na exotické vodní hosty. Tržiště Náplavka svým umístěním na břehu Vltavy přímo vybízí k prodeji ryb. Pro velký úspěch sladkovodních pstruhů a sivenů rozšiřují pořadatelé sortiment o čerstvé mořské ryby a plody moře.

Provozovatel farmářských tržišť Kubáň a Náplavka, občanské sdružení Archetyp, se rozhodl porušit základní pravidlo trhů – nabízet výhradně českou provenienci – a rozšiřuje sortiment i na exotické vodní hosty.

Tržiště Náplavka svým umístěním na břehu Vltavy přímo vybízí k prodeji ryb. Pro velký úspěch sladkovodních pstruhů a sivenů rozšiřují pořadatelé sortiment o čerstvé mořské ryby a plody moře.

Dodavatelem bude spol. Nowaco, která je významným dovozcem ryb z norských, francouzských a řeckých soukromých farem, část sortimentu pochází ze Srí Lanky a z Indonésie. Poprvé na Náplavku s ledovým pultem zavítají v sobotu 31. 7. 2010 a budou tu hostovat měsíc.

Podrobnější informace: Čerstvé mořské ryby a mořské speciality na Náplavce!

Aktuální termíny, informace a zajímavosti najdete na Vitalia.cz pod heslem FARMÁŘSKÉ TRHY

Přehled všemožných farmářských, venkovských a dalších trhů, pravidelně aktualizované termíny, sortiment, články k tématu…

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).