Hlavní navigace

Modrý domeček nabízí zákusky jak od babičky

25. 5. 2010

Sdílet

Kavárna Modrý domeček v Řevnicích překvapí – výbornými domácími zákusky i povedenou kávou. V seriálu Gurmán business serveru Podnikatel.cz si kavárna vysloužila titul České stříbro.  Kavárna: Modrý domeček Lokace: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 3, Řevnice Typ: kavárna s velkým výběrem domácích zákusků

Kavárna Modrý domeček v Řevnicích překvapí – výbornými domácími zákusky i povedenou kávou. V seriálu Gurmán business serveru Podnikatel.cz si kavárna vysloužila titul České stříbro. 

Kavárna: Modrý domeček
Lokace: náměstí Krále Jiřího z Poděbrad 3, Řevnice
Typ: kavárna s velkým výběrem domácích zákusků

Řevnice nedaleko Prahy mají kolem 3000 obyvatel a kavárnu jako je Modrý domeček by v nich návštěvník zřejmě nečekal. Útulný a pěkně vkusně zařízený podnik sestávající ze dvou přízemních kavárenských místností vybavených internetem i prostorem pro děti, a za hezkého počasí také z malé předzahrádky (opět s dalším dětským koutkem), slouží také jako galerie nebo malé infocentrum.

Dá se tu najíst a popít káva, a to kromě konvenční dokonce i v biokvalitě, především tu ale nabízejí vynikající domácí zákusky jako od babičky.

Další tip: Mama Coffee – klid uprostřed města

Není to luxusní kavárna s bezchybnou obsluhou a dokonale vyleštěným porcelánem, ale místo, kde se potkávají lidé z okolí.

Na kavárně je zajímavé také to, že působí v rámci stejnojmenné sociální firmy, která kromě kavárny nabízí ještě kopírovací služby a žehlírnu a jež je spojená s občanským sdružením pro děti a mládež se zvláštními potřebami Náruč.

Celý článek najdete na serveru Podnikatel.cz.

Čtěte téma: Koblížku, koblížku, já tě sním!

Z mouky dělaný, smetanou mísený, na másle smažený, na okně chlazený… Měla by ta pohádková sebranka chuť i na kupované „molitanové“ koblihy? Já tedy ne. A vy?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).