Hlavní navigace

Luxus a se slevou? Jde to – relaxační program na KupDnes!

6. 10. 2010

Sdílet

Komerční sdělení: KupDnes.cz – portál pro tzv. skupinové nakupování – nabízí v aktuální nabídce luxusní relaxační a uvolňující program – a to s 50% slevou! Podmínkou je samozřejmě přihlášení potřebného počtu zájemců. Podívejte se na nabídku, a pokud se vám bude líbit, nalákejte své kamarády ke společné návštěvě lázní.

Komerční sdělení: KupDnes.cz – portál pro tzv. skupinové nakupování – nabízí v aktuální nabídce luxusní relaxační a uvolňující program – a to s 50% slevou!

Podmínkou je samozřejmě přihlášení potřebného počtu zájemců. Podívejte se na nabídku, a pokud se vám bude líbit, nalákejte své kamarády ke společné návštěvě lázní.

Nechte se devadesát minut hýčkat v denních lázních Cordeus. Klid, uvolnění a čas pro sebe ruku v ruce vám pomohou načerpat novou sílu a energii.

Nabídka: Luxusní devadesátiminutový relaxační a hluboce uvolňující program Thalaspa, jehož součástí je koupel Vitaoceán Salneo, kdy minerální soli a stopové prvky obsažené v této koupeli postupně pronikají do vašeho těla a vyvolávají vitalizující a zároveň neuvěřitelně uvolňující stav, příjemný relaxační zábal s nasycenými minerály, masáž s uvolňujícím masážním olejem a speciální zvláčňující emulzí.


Co je KupDnes.cz?

Zábavné nakupování s obrovskými slevami každý den. Sledujte KupDnes.cz a máte vyřešené dárky blízkým. Nebudete se nudit o víkendech. Zkusíte díky nám věci, které jste nezkusili a poznáte dosud nepoznané. A co je nejlepší – ušetříte spoustu peněz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).