Hlavní navigace

Koupí sladké ozdoby podpoříte „domov“

29. 11. 2010

Sdílet

V pražském Paláci Flóra byl o víkendu slavnostně zahájen charitativní projekt Zlaté chvíle. Cílem projektu je podpořit výstavbu Domu pro všechny generace, kterou zaštiťuje občanské sdružení Každý koš pomáhá, o.s., ve spolupráci s tradiční českou značkou Zlaté. Návštěvníci centra mají možnost si až do 20. prosince 2010 koupit sladkou vánoční ozdobu, zavěsit ji na vánoční stromek a přispět tak částkou 10 Kč na Domov pro všechny generace.

V pražském Paláci Flóra byl o víkendu slavnostně zahájen charitativní projekt Zlaté chvíle.

Cílem projektu je podpořit výstavbu Domu pro všechny generace, kterou zaštiťuje občanské sdružení Každý koš pomáhá, o.s., ve spolupráci s tradiční českou značkou Zlaté.

Návštěvníci centra mají možnost si až do 20. prosince 2010 koupit sladkou vánoční ozdobu, zavěsit ji na vánoční stromek a přispět tak částkou 10 Kč na Domov pro všechny generace.

Značka Zlaté se rozhodla projekt ještě více podpořit a každou vybranou korunu zdvojnásobit. Celou částku, která se za 24 dnů, během kterých sbírka potrvá, podaří vybrat, značka Zlaté zdvojnásobí.

Dům pro všechny generace je určen mladým lidem, kteří musejí ve věku 18 let opustit dětské domovy, ale ještě nejsou připraveni na reálný život, a seniorům, kteří se nacházejí v těžkém životním období. Tento dům se jim stane přechodným domovem a útočištěm, kde si budou obě generace vzájemně pomáhat a těžit z nově nabyté mezigenerační blízkosti a vzájemnosti. Projekt zastřešuje občanské sdružení Každý koš pomáhá, o.s.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).