Hlavní navigace

Kde uspokojí váš bioapetit

17. 8. 2010

Sdílet

Internetový informační portál Bio-info nyní nově nabízí možnost na jednom místě najít přehled aktuálně probíhajících slev na biovýrobky v maloobchodních řetězcích a internetových obchodech.  „Hlad spotřebitelů po informacích o bioproduktech, výrobcích z férového obchodu či ekologických produktech a službách neustále roste a my se snažíme jejich „bioapetit“ maximálně uspokojit. Proto v těchto měsících postupně zařazujeme další služby a aplikace, mimo jiné i přehled aktuálně probíhajících slev na…

Internetový informační portál Bio-info nyní nově nabízí možnost na jednom místě najít přehled aktuálně probíhajících slev na biovýrobky v maloobchodních řetězcích a internetových obchodech. 

„Hlad spotřebitelů po informacích o bioproduktech, výrobcích z férového obchodu či ekologických produktech a službách neustále roste a my se snažíme jejich „bioapetit“ maximálně uspokojit. Proto v těchto měsících postupně zařazujeme další služby a aplikace, mimo jiné i přehled aktuálně probíhajících slev na bio výrobky,“ říká Tom Václavík, provozovatel portálu.

Služba BIO AKČNÍ CENY shromažďuje na jednom místě aktuálně probíhající slevy a zvýhodněné nabídky na biopotraviny, ekologickou drogerii, biokosmetiku a ekotextil. Mezi nabídkami ale momentálně návštěvníci najdou také slevové akce například na ekologické hračky. „V současné době jsou do BIO AKČNÍCH CEN zahrnuty maloobchodní řetězce a řada internetových e-shopů. Z detailu výrobku je možné jedním kliknutím přejít přímo do internetového obchodu – lidé tak již nemusejí složitě hledat přes vyhledávače, vše najdou na jednom místě,“ doplňuje Ondřej Čítek, autor nové aplikace.

„Portál Bio-info.cz jsme původně zamýšleli jako zdroj informací pro odbornou veřejnost, nicméně díky nejširšímu zpravodajskému pokrytí „bio“ problematiky si vybudoval rozsáhlou základnu čtenářů také z řad koncových spotřebitelů. Tím se logicky kruh uzavírá a Bio-info.cz tak nyní informačně propojuje celý dodavatelský a spotřebitelský řetězec,“ dodává Václavík.  

Bio-info.cz je internetový portál, který poskytuje nezávislé fórum pro výměnu praktických informací, myšlenek a zkušeností a pomáhá tak udržovat trvalý růst produkce, výroby a prodeje biopotravin, biokosmetiky a biotextilu a dalších etických výrobků v České republice. Bio-info.cz informačně propojuje nabídku podnikatelů všech velikostí s požadavky a přáními zákazníků a vyzdvihuje a oslavuje dosažené úspěchy. Jak dodává Tom Václavík: „Píšeme pro lidi, kteří žijí nebo chtějí naplňovat životní styl zdraví a trvalé udržitelnosti, tedy „BIO“ život. Díky jedinečné nabídce informací a služeb Bio-info pravidelně čtou také manažeři společností, podnikajících v oboru bioproduktů.“  

Čtěte téma: Jsou bio potraviny lepší?

…nebo se jen jedná o chytrý marketingový tah?

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).