Hlavní navigace

Farmářské tržiště bude na Slunečním náměstí i o prázdninách

30. 6. 2011

Sdílet

Oblíbené farmářské tržiště v Praze 13 bude pokračovat i v letních měsících.  Každé pondělí od 8 do 18 hodin tak bude na Slunečním náměstí v Nových Butovicích (pár metrů od stanice metra B Hůrka) pro všechny zájemce z Prahy 13 i odjinud připravena nabídka čerstvých farmařských produktů. Pořadatel trhů, které se letos v Praze 13 konají od začátku května, bude po dohodě s městskou částí tržiště provozovat až do konce září.

Oblíbené farmářské tržiště v Praze 13 bude pokračovat i v letních měsících. 

Každé pondělí od 8 do 18 hodin tak bude na Slunečním náměstí v Nových Butovicích (pár metrů od stanice metra B Hůrka) pro všechny zájemce z Prahy 13 i odjinud připravena nabídka čerstvých farmařských produktů.

Pořadatel trhů, které se letos v Praze 13 konají od začátku května, bude po dohodě s městskou částí tržiště provozovat až do konce září.

Jak to bude o prázdninách vypadat na farmářských trzích? Kde dojde ke změnám v termínech prodeje? Již brzy na Vitalia.cz.

O prázdninových pondělcích bude na tržišti přibližně 15 stánků, které budou nabízet sezónní ovoce a zeleninu, pečivo, domácí mléko a mléčné výrobky, uzeniny a sterilované pochoutky z masa, ovocné mošty a šťávy, koření a květiny. Pro návštěvníky bude připraveno i občerstvení.

Více o trhu: Farmářský trh Praha 13

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).