Hlavní navigace

Farmáři na Pankráci

26. 3. 2013

Sdílet

Březen, za kamna vlezem, duben, na trhy pudem? Tak se ptají pořadatelé trhů na Praze 4. Na tyto trhy můžete ale vyrazit už v březnu, začínají totiž právě zítra. Přijďte si užít předzvěst jara na farmářské trhy před OC Arkády na Pankráci. Začíná se ve středu 27. 3. 2013.  O trhu: Farmářské trhy Pankrác OC Arkády

Březen, za kamna vlezem, duben, na trhy pudem? Tak se ptají pořadatelé trhů na Praze 4. Na tyto trhy můžete ale vyrazit už v březnu, začínají totiž právě zítra.

Přijďte si užít předzvěst jara na farmářské trhy před OC Arkády na Pankráci. Začíná se ve středu 27. 3. 2013. 

O trhu: Farmářské trhy Pankrác OC Arkády

Od 8 do 18 hodin na vás ve skoro padesáti stáncích budou čekat čerstvá vajíčka do mazance, beránka a i pro koledníky, výborné uzeniny a bylinky do nádivky nebo skvělé mladé masíčko zralé přímo na pekáč.  Zásobte se před Velikonocemi vším, co váš stůl, spižírna a tělo potřebují. Pro děti bude připravena dílnička s pletením pomlázek, malováním kraslic a s kolovrátkem na spřádání vlny.

Tip: Velikonoce na farmářských trzích

Velikonocemi to ale teprve všechno začíná… vaši oblíbení farmáři budou vozit široký sortiment sezónního ovoce, zeleniny, pečiva, masa a uzenin, bylinek, mléka, mléčných výrobků a sýrů, vína, medu, moštů ale i řemeslných výrobků a všelijakých dalších dobrot každou středu až do 18. 12. 2013, vždy od 8 do 18 hodin.

Přijďte přivítat jaro na Pankráci, i kdybyste si měli odnést jen kytičku sněženek nebo osení v květináči.  

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).