Hlavní navigace

Dostihové závodiště v Pardubicích bude v sobotu patřit dětem

1. 6. 2010

Sdílet

Jeden z největších dětských dnů v pardubickém regionu se uskuteční v sobotu 5. června 2010 již tradičně na Dostihovém závodišti. Děti mohou po celý den prokazovat svou zručnost na 20 soutěžních stanovištích, kde za každou splněnou disciplínu obdrží razítko do své soutěžní karty. Podle počtu razítek si mohou vybrat v super obchůdku sladké i věcné odměny a vyřádit se na nespočtu nafukovacích atrakcí.

Jeden z největších dětských dnů v pardubickém regionu se uskuteční v sobotu 5. června 2010 již tradičně na Dostihovém závodišti.

Děti mohou po celý den prokazovat svou zručnost na 20 soutěžních stanovištích, kde za každou splněnou disciplínu obdrží razítko do své soutěžní karty. Podle počtu razítek si mohou vybrat v super obchůdku sladké i věcné odměny a vyřádit se na nespočtu nafukovacích atrakcí.

Program zpestří hudební a taneční vystoupení nebo veselé kreslení. Loutkové divadlo, lukostřelnice, face painting, tetování, zoo koutek, šermíři nebo projížďky na koních – to vše a mnohem více je připraveno v rámci doprovodného programu. Deset dětí se na závěr celého dne stane novými majiteli atraktivních cen, které věnovali do tomboly partneři akce.

VZP ČR zve všechny malé i velké návštěvníky ke svému soutěžnímu stanovišti, kde si mohou vyzkoušet cestu pohádkovým labyrintem. 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).