Hlavní navigace

Nemáte dárky na Vánoce? S vítězi testů neprohloupíte!

16. 12. 2010

Sdílet

Časopis dTest se prověřování kvality věnuje celý rok a nyní připravil pro spotřebitele výběr toho nejlepšího ze svých testů. Nabízí tak pomoc těm z vás (nás), kdo ještě nevědí, co darovat svým blízkým k Vánocům. Nemusíte přitom trávit hodiny v přeplněných nákupních centrech výběrem nejlepšího výrobku, který stejně podle obalu nepoznáte.

Časopis dTest se prověřování kvality věnuje celý rok a nyní připravil pro spotřebitele výběr toho nejlepšího ze svých testů.

Nabízí tak pomoc těm z vás (nás), kdo ještě nevědí, co darovat svým blízkým k Vánocům. Nemusíte přitom trávit hodiny v přeplněných nákupních centrech výběrem nejlepšího výrobku, který stejně podle obalu nepoznáte.

Časopis dTest se celý rok věnoval nezávislému testování výrobků z mnoha oblastí, jako je elektronika, domácí spotřebiče či kosmetika. Nyní přináší přehled sedmnácti kategorií výrobků, které často bodují pod stromečkem jako oblíbené dárky. Ke každé skupině výrobků přidal informaci, který model se osvědčil v nezávislých testech a lze jej bez obav doporučit.

Šéfredaktorka časopisu dTest Ida Rozová dodává: „Ukázalo se, že zákazníci jsou letos tak zahlceni reklamou, že to mnohdy vyvolává opačný efekt. Lidé si z rozsáhlé nabídky nedovedou vybrat. Proto jsme se rozhodli jim volbu usnadnit. Časopis dTest přitom nepřijímá žádné reklamní zakázky, takže nemusí vznikat obavy, že se jedná jen o další formu reklamy.“

Výběr těch nejlepších výrobků, které zvítězily v testech časopisu dTest, je k dispozici v prosincovém vydání časopisu dTest a na webových stránkách dTest.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).