Hlavní navigace

Výhodnou dovolenou najdete v aukci na internetu

19. 7. 2010

Sdílet

Letošní dovolené Češi nevybírají pouze v cestovních kancelářích, ať už kamenných nebo internetových. Za nákupem dovolených míří čím dál častěji také na aukční portály, kde mohou pořídit dovolené v České republice i v zahraničí za přijatelné ceny. Většina pobytů a zájezdů je nabízena za pevnou cenu a tento formát tak převažuje nad formátem klasických internetových aukcí.

Letošní dovolené Češi nevybírají pouze v cestovních kancelářích, ať už kamenných nebo internetových. Za nákupem dovolených míří čím dál častěji také na aukční portály, kde mohou pořídit dovolené v České republice i v zahraničí za přijatelné ceny. Většina pobytů a zájezdů je nabízena za pevnou cenu a tento formát tak převažuje nad formátem klasických internetových au­kcí.

„V nabídce Aukra je nyní více než 2 000 pobytů nebo nabídek zájezdů či dovolenkového ubytování, a to v České republice i v zahraničí,“ říká Lenka Hanušová, tisková mluvčí Aukro.cz, a dodává: „Pro nákup dovolené se v porovnání s loňským rokem, kdy jsme naši nabídku rozšířili, rozhoduje stále více zájemců. V meziročním srovnání sledujeme téměř trojnásobný nárůst prodeje v kategorii cestování.“ Průměrná cena pobytu zakoupeného na Aukru se pohybuje kolem 2500 korun.

Více informací najdete v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).