Hlavní navigace

Vyberte nejlepší nemocnici roku 2010!

8. 4. 2010

Sdílet

Očekáváme lepší přístup ke zdravotní péči, vyšší kvalitu, používání nejnovějších technologií, slušné zacházení. Dnešní pacienti se prostě chtějí více podílet na rozhodování o svém zdraví, mají vyšší nároky a nebojí se je prosazovat.  Nyní se můžete zapojit do projektu „Nemocnice ČR 2010“ a podpořit kvalitní zdravotnické zařízení podle vašich osobních zkušeností.

Očekáváme lepší přístup ke zdravotní péči, vyšší kvalitu, používání nejnovějších technologií, slušné zacházení. Dnešní pacienti se prostě chtějí více podílet na rozhodování o svém zdraví, mají vyšší nároky a nebojí se je prosazovat. 

Nyní se můžete zapojit do projektu „Nemocnice ČR 2010“ a podpořit kvalitní zdravotnické zařízení podle vašich osobních zkušeností.

Na adrese www.nejlepsi-nemocnice.cz můžete až do 31. října hlasovat v celostátním projektu o nejlepší nemocnici roku 2010.

Projekt je zaměřen na sledování a porovnávání téměř 160 nejvýznam­nějších českých nemocnic. Pacienti v něm mají možnost reagovat na zkušenosti s léčebnou péčí, s níž se setkali při návštěvě zdravotnických zařízení v České republice.

Přehled všech zařízení najdete v našem katalogu nemocnic

Mapy, kontakty, hodnocení, komentáře…

Výsledný žebříček českých nemocnic za rok 2010 bude zveřejněn koncem listopadu.

Odpovědi respondentů pomohou manažerům měřených nemocnic spolehlivěji a rychleji rozhodovat při řešení strategických otázek a umožní pacientům lépe se orientovat v nabídce poskytované péče jednotlivých zdravotnických zařízení,“ říká MUDr. Pavel Hronek,  předseda představenstva společnosti IZIP a.s., která je hlavním partnerem projektu.

Zdroj: IZIP

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).