Hlavní navigace

V Třebechovicích budou slavit Den otců

26. 5. 2010

Sdílet

„Na Den matek a Den dětí se připravují různé oslavy a setkání, ale na táty se zapomíná. Proto jsme se v Třebechovicích rozhodli, že připravíme Den otců a společně si ho s rodinou užijeme,“ přibližuje akci jeden z organizátorů Tomáš Zdechovský z Třebechovic, který je otcem dvou dětí. Námět k diskusi: Otec na mateřské – může to fungovat?

„Na Den matek a Den dětí se připravují různé oslavy a setkání, ale na táty se zapomíná. Proto jsme se v Třebechovicích rozhodli, že připravíme Den otců a společně si ho s rodinou užijeme,“ přibližuje akci jeden z organizátorů Tomáš Zdechovský z Třebechovic, který je otcem dvou dětí.

Den otců má v zahraničí svoji tradici a není ničím neznámým. Přesto, že se u nás objevují snahy dostat Den otců do podvědomí širší veřejnosti, Česká republika v tomto ohledu značně pokulhává. Proto se třebechovické maminky a tatínkové domluvili a ve spolupráci s Plzeňským pivovarem a restaurací Černý kůň připravili zábavné odpoledne pro všechny lidí od dvou do devadesáti devíti let. „Maminky samozřejmě mají vstup povolen,“ dodává s úsměvem autorka nápadu Petra Vondrovská a zároveň všechny zve na příjemně strávené sobotní odpoledne.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).