Hlavní navigace

Trhy ve Vsetíně? Záleží na městu

10. 9. 2010

Sdílet

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru!  V úterý 28. 9. od 7 do 13 hodin se bude konat Farmářský trh ve Vsetíně a organizátoři slibují, že většina farmářů bude z nejbližšího vsetínského okolí, i když třeba pěstitelů zeleniny není tolik, jako na jižní Moravě. Naopak díky chovu ovcí a krav budeme velká nabídka mléčných výrobků.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

V úterý 28. 9. od 7 do 13 hodin se bude konat Farmářský trh ve Vsetíně a organizátoři slibují, že většina farmářů bude z nejbližšího vsetínského okolí, i když třeba pěstitelů zeleniny není tolik, jako na jižní Moravě. Naopak díky chovu ovcí a krav budeme velká nabídka mléčných výrobků.

O tom, zda se bude trh na Dolní náměstí opakovat, rozhodne hlavně zájem návštěvníků, ale i prodejců. „Pokud bude zájem, tak bychom letos ještě jeden trh zorganizovali a zbytek bychom nechali na jaro. Bude ovšem záležet na tom, jak by se k případnému opakování trhů postavilo město Vsetín, protože dlouhodobě to bez podpory města, pouze jako dobrovolná aktivita, nemá moc šanci na existenci,“ říká jeden z organizátorů Michal Berg.

Náš partner Nalok (nakupujte lokálně) připravil rozhovor s organizátorem. Celou jeho podobu najdete v tiskové zprávě

Co bude ve Vsetíně k mání? Seznam farmářů.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).