Hlavní navigace

Srdíčkový den proběhne 6. a 7. dubna

Sdílet

Celorepubliková sbírka občanského sdružení Život dětem, která je známá pod názvem Srdíčkový den, proběhne 6. a 7. dubna. Informovala o tom agentura Protext. Občanské sdružení zaměřující se na pomoc vážně nemocným, postiženým a opuštěným dětem v České republice, letos jako sbírkový předmět bude nabízet přívěsky na klíče se zavěšeným srdcem v hodnotě 35 Kč s logem OSŽD.

Celorepubliková sbírka občanského sdružení Život dětem, která je známá pod názvem Srdíčkový den, proběhne 6. a 7. dubna. Informovala o tom agentura Protext.

Občanské sdružení zaměřující se na pomoc vážně nemocným, postiženým a opuštěným dětem v České republice, letos jako sbírkový předmět bude nabízet přívěsky na klíče se zavěšeným srdcem v hodnotě 35 Kč s logem OSŽD.

Výtěžek sbírky je určen na nákup zdravotnické a přístrojové techniky v Praze pro Pediatrickou kliniku UK 2. LF FN Motol, Kliniku dětské chirurgie a traumatologie 3.LF UK Fakultní Thomayerovy nemocnice v Krči, v Brně pro FN Brno Bohunice, pracoviště dětské medicíny, Černopolní ul. a v rámci České republiky pro další dětská oddělení a zařízení pečující o nemocné, postižené a opuštěné děti.

Občanské sdružení Život dětem od počátku své činnosti zakoupilo zdravotnickou a přístrojovou technologii a poskytlo další pomoc již ve výši 82,142.607 Kč.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autorka během své krátké redaktorké dráhy vystřídala psaní recenzí pro tištěný hudební časopis za internetový server Vitalia.cz. Mezitím také přispívala do norského školního časopisu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).