Hlavní navigace

První pokus o farmářské trhy v Hradci Králové!

30. 9. 2010

Sdílet

Jak nás informovali pořadatelé, i v Hradci Králové se rozhodli připojit k vlně farmářských trhů. Tedy vězte, že v sobotu 2. října, od 8 do 14 hodin, naleznete na ploše parkoviště u budovy Adalbertina HRADECKÉ FARMÁŘSKÉ TRHY. Přehled farmářských trhů na celý týden vždy v pondělí. Na návštěvníky budou čekat stánky se širokým sortimentem českého zboží.

Jak nás informovali pořadatelé, i v Hradci Králové se rozhodli připojit k vlně farmářských trhů.

Tedy vězte, že v sobotu 2. října, od 8 do 14 hodin, naleznete na ploše parkoviště u budovy Adalbertina HRADECKÉ FARMÁŘSKÉ TRHY.

Přehled farmářských trhů na celý týden vždy v pondělí.

Na návštěvníky budou čekat stánky se širokým sortimentem českého zboží.

Své výpěstky a výrobky budou prezentovat sami pěstitelé, chovatelé či malozpracovatelé, kteří ve své činnosti kladou především důraz na kvalitní suroviny, ekologický způsob zemědělství, tradiční způsoby zpracování surovin bez použití konzervantů a jiných aditiv.

„Naše trhy jsou pro ty, kteří chtějí nakoupit čerstvé a české lokální potraviny,“ říkají pořadatelé. „Pro ty, kdo s námi sdílejí vášeň pro kvalitní domácí výrobky. Naše trhy jsou také pro lidi, kteří je v této zemi umí vypěstovat či vyrobit a k tomu dovézt na Farmářské tržiště.“

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).