Hlavní navigace

„Prasečí balíček“ jde na dračku?

1. 2. 2010

Sdílet

Vojenská zdravotní pojišťovna (VoZP) vytvořila protipandemický balíček, který nabídla svým pojištěncům. Nyní uvádí, že zájem naprosto předčil očekávání, ale i možnosti pojišťovny. Vojenská zdravotní pojišťovna ČR poskytla na žádost velení Armády ČR, Posádkového velitelství Praha a Hradní stráže v rámci preventivních opatření proti expanzi tzv. prasečí chřipky pro své pojištěnce VÁNOČNÍ PROTIPANDEMICKÝ BALÍČEK. Jeho obsahem jsou produkty a přípravky, které účinně napomáhají předcházet tomuto…

Vojenská zdravotní pojišťovna (VoZP) vytvořila protipandemický balíček, který nabídla svým pojištěncům. Nyní uvádí, že zájem naprosto předčil očekávání, ale i možnosti pojišťovny.

Vojenská zdravotní pojišťovna ČR poskytla na žádost velení Armády ČR, Posádkového velitelství Praha a Hradní stráže v rámci preventivních opatření proti expanzi tzv. prasečí chřipky pro své pojištěnce VÁNOČNÍ PROTIPANDEMICKÝ BALÍČEK. Jeho obsahem jsou produkty a přípravky, které účinně napomáhají předcházet tomuto onemocnění (Imunocomplex tob. 30, spektrum vitamínů Echinocea s vitaminem C a zinkem tbl. 30, GreenCoffex 6 cps., Hemagel mast 5g, desinfekční gel na ruce, antibakteriální mýdlo Protex, ústní rouška 5 ks)

Čtěte rozhovor: Bylo vyhlášení pandemie prasečí chřipky podvodem století?

VoZP nabídla zajistit svým pojištěncům vykonávajícím práci se zvýšeným psychickým i fyzickým nasazením obdobný balíček k posílení prevence proti případné nákaze, a to prostřednictvím jejich zaměstnavatelů, které vyzvala k zasílání žádostí.

Nyní pojišťovna prostřednictvím tiskové mluvčí STANISLAVY JELENOVÉ sděluje: „Mimořádný a zcela neočekávaný zájem o VÁNOČNÍ BALÍČEK … nás tak zaskočil, že v současné době nejsme schopni pokrýt všechny žádosti zaměstnavatelů.“

Zájem opravdu nečekaný, chtělo by se říct spíš stěží uvěřitelný. Co myslíte? Nebo jste taky chtěli mejdlíčko?

K tématu: Prohlášení prezidenta republiky k povinnému očkování vojáků

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).