Hlavní navigace

Poslední šance vyhrát poukaz na cyklistický kurz!

22. 3. 2010

Sdílet

Baví vás jízda na kole, ale nechce se vám o samotě počítat kilometry? Popřípadě nevíte, kudy vede bezpečná cesta z Prahy? Máte poslední šanci zúčastnit se naší soutěže o dvanáct skupinových výletů pod vedením profesionálů. Poukaz na cyklistický kurz může být váš.

Soutěž již byla ukončena! Kdo vyhrál?

Soutěžní otázka:

Kdy cyklistovi hrozí postih za trestný čin?

  1. Jízda na kole se může stát trestným činem pouze v případě, kdy cyklista někoho zraní.
  2. Trestného činu se dopouští každý cyklista, který má v krvi jedno a více promile alkoholu.

Správnou odpověď nám posílejte mailem na adresu soutez@vitali­a.cz, nejpozději však do dnešní půlnoci. Ze správných odpovědí vylosujeme jednoho výherce, který získá poukaz na dvanáct skupinových vyjížděk, neboli cycling bootcamp.

Nezapomeňte uvést své jméno a obec, které budou v případě výhry uveřejněny na stránkách společnosti Internet Info.

O co soutěžíte?

poukaz cycling

V rámci cycling bootcampu jsou připraveny cyklistické vyjížďky na bezpečných a zajímavých trasách pod odborným vedením cyklistických lektorů. Skupinové cyklistické tréninky jsou vhodné pro začínající nebo rekreační cyklisty. Koncipovány jsou jako zajímavé a dobrodružné výpravy za hranice města. Kromě toho, že si zlepšíte výkonnost a fyzičku, se také zdokonalíte v technice a získáte větší jistotu. Poznáte a zažijete si základní cyklistické návyky, naučíte se dávkovat zátěž. Na kole se naučíte správně sedět, šlapat, odpočívat i doplňovat energii. Dozvíte se také různé triky z techniky jízdy a z pohybu na kole v silničním provozu. Podmínkou účasti je cyklistická výbava a helma.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).