Hlavní navigace

Poslední šance vyhrát s Vitalií nové kolo a další ceny!

26. 9. 2009

Sdílet

Velká letní soutěž magazínu Vitalia.cz o nové horské kolo a další ceny směřuje do finále! Pokud se chcete dostat do slosování o opravdu zajímavé výhry, máte poslední prodloužený víkend na to, abyste nám zaslali libovolnou cyklotrasu načtenou na GPS. Soutěž končí ve středu 30. září!

V čem soutěž spočívá?

Holux GPSport 245

Vyhrát může každý, kdo prostřednictvím jednoduchého formuláře přímo na serveru Vitalia.cz zašle redakci záznam jakékoli cyklistické trasy z GPS. Data musí být ve formátu KML a musí obsahovat kromě souřadnic trasy také informace o nadmořské výšce. Pro záznam dat je možné využít jakýkoli typ GPS, který umožňuje stahování dat a jejich export do formátu KML (např. Holux GPSport 245).

Kromě dat z GPS vyplníte do formuláře název trasy, místo startu, místo cíle, nejznámější průjezdní místa, pro jaký typ kola je trasa vhodná, zda je po cestě cykloservis, občerstvení či možnost koupání. Trasa poté projde redakčním filtrem a bude zveřejněna v novém katalogu cyklostezek na webu Vitalia.cz. Chcete-li se soutěže zúčastnit, nezapomeňte na konci formuláře vyplnit svůj kontaktní e-mail!

Snímek vpravo: Přístroj Holux GPSport 245, s jehož pomocí vytváří redakce serveru Vitalia.cz vlastní databázi cyklostezek.

Formulář pro vkládání soutěžních cyklotras ve formátu KML, stažených z GPS

Kdy se soutěží?

Pozor, soutěž prodloužena! O ceny lze hrát až do konce září, tedy do 30. 9. 2009!

Kam mám poslat soutěžní cyklotrasu?

Pro zasílání soutěžních cyklotras využívejte výhradně formulář přímo na webu Vitalia.cz. Soubory zaslané e-mailem redakce neuzná.

Sport-relax-Outdoor (sport)-cyklistika-25

Kdo vyhraje?

Vítěze vybere redakce losem ze všech zúčastněných. Do slosování se dostanou všichni, kdož zašlou GPS data alespoň za jednu cyklotrasu. Počtem zaslaných cyklotras se šance na vítězství násobí – za každou další cyklotrasu přibude soutěžícímu v kole štěstí jeden los. Počet losů za jediného soutěžícího, z nichž se budou losovat výherci, tedy závisí na počtu zaslaných cyklotras. Losování proběhne po uzávěrce soutěže, která byla stanovena na 30. září 2009. Slavnostní vyhlášení výsledků se uskuteční v průběhu měsíce září v sídle vydavatele magazínu Vitalia.cz, společnosti Internet Info v Hradčanská Office Centre na Praze 6, a to za přítomnosti výherců a zástupců partnerů. Konkrétní termín bude upřesněn.

Jaké jsou ceny?

Kromě hlavní výhry – nového horského kola – jsou připraveny i další ceny. Přesný přehled včetně informace, kdo které ceny do soutěže věnoval, najdete v této kapitole.

1. cena cyklosoutěž

Co se stane se zaslanými cyklo­trasami?

Všechny zaslané cyklotrasy použije server Vitalia.cz do své nové databáze cyklotras. Vydavatel magazínu Vitalia.cz si tímto vyhrazuje právo všechna zaslaná data použít pro vlastní potřebu.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).