Hlavní navigace

Otrava marihuanovým dortem

23. 3. 2009

Sdílet

Agentura Mediafax včera informovala o případu otravy dortem. Deset dospívajících, jeden dospělý a jedno nezletilé dítě se přiotrávili v Praze Holešovicích dortem, který si objednali v restauraci. Všichni skončili v nemocnicích Na Františku a v Motole. K případu zasahovalo celkem šest sanitních vozů. Všichni byli (v různém stupni intoxikace) přiotráveni marihuanou.

Zdrava-vyziva-dortAgentura Mediafax včera informovala o případu otravy dortem. Deset dospívajících, jeden dospělý a jedno nezletilé dítě se přiotrávili v Praze Holešovicích dortem, který si objednali v restauraci. Všichni skončili v nemocnicích Na Františku a v Motole. K případu zasahovalo celkem šest sanitních vozů. Všichni byli (v různém stupni intoxikace) přiotráveni marihuanou.

Případ nyní vyšetřuje policie: „Podařilo se nám zajistit v restauraci důkazy, které budou podrobeny expertizám,“ potvrdila v neděli dopoledne mluvčí pražské policie Andrea Zoulová a dodala, že je jedna podezřelá osoba již zadržená a probíhají výslechy.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).