Hlavní navigace

Nové farmářské trhy na Spořilově letos do konce listopadu

31. 10. 2012

Sdílet

Od října mají své farmářské trhy také obyvatelé pražského Spořilova. Trhy na Roztylském náměstí se konají vždy v sobotu od 8 do 14 hodin, v závislosti na počasí potrvají do konce listopadu a na jaře začnou opět  fungovat koncem března. O trhu: Farmářské trhy na Spořilově Farmářské trhy, pořádané občanským sdružením Pod platany pod záštitou radnice Prahy 4, nabídnou plodiny, potraviny a delikatesy. Návštěvníci se mohou navíc občerstvit, dát si kávu nebo sklenku vína, posedět a relaxovat. Trhy…

Od října mají své farmářské trhy také obyvatelé pražského Spořilova.

Trhy na Roztylském náměstí se konají vždy v sobotu od 8 do 14 hodin, v závislosti na počasí potrvají do konce listopadu a na jaře začnou opět  fungovat koncem března.

O trhu: Farmářské trhy na Spořilově

Farmářské trhy, pořádané občanským sdružením Pod platany pod záštitou radnice Prahy 4, nabídnou plodiny, potraviny a delikatesy. Návštěvníci se mohou navíc občerstvit, dát si kávu nebo sklenku vína, posedět a relaxovat. Trhy tak chtějí přinést nákupní příležitost i možnost sousedského setkávání širokému okruhu lidí, kteří žijí v místě a na obou spořilovských sídlištích a v Roztylech. Trhy budou mít zpravidla i program pro děti.

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka, editorka, dlouholetá šéfredaktorka serveru Vitalia.cz (do června 2022)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).