Hlavní navigace

Nevyhazujte staré oblečení – ještě může pomoci

4. 6. 2010

Sdílet

Máte doma zachovalé, ale již nepoužívané oblečení? Nevyhazujte ho, ale přineste jej tam, kde může ještě pomoci a udělat dobrou službu. Oddělení sociální prevence a pomoci Odboru sociální péče organizuje pravidelnou sbírku potřebného ošacení pro potřebné občany města – klienty pracoviště sociálních kurátorů (lidi bez domova, lidi propuštěné z vězení, mladé dospělé propuštěné z dětských domovů a výchovných zařízení).

Máte doma zachovalé, ale již nepoužívané oblečení? Nevyhazujte ho, ale přineste jej tam, kde může ještě pomoci a udělat dobrou službu.

Oddělení sociální prevence a pomoci Odboru sociální péče organizuje pravidelnou sbírku potřebného ošacení pro potřebné občany města – klienty pracoviště sociálních kurátorů (lidi bez domova, lidi propuštěné z vězení, mladé dospělé propuštěné z dětských domovů a výchovných zařízení).

Co je především potřeba

Pro muže: trička, sezónní bundy, rifle, manšestráky, mikiny a svetry, spodní prádlo a ponožky, boty

Pro ženy: trička, sezónní bundy, rifle, manšestráky, mikiny a svetry, spodní prádlo a ponožky, boty (potřebujeme oblečení velikosti 48+, sportovní boty velikosti 5+).

Sbírka se bude konat pravidelně vždy první středu v měsíci od 16 do 20 hodin na detašovaném pracovišti Odboru sociální péče v budově Křenová 20, Brno.

Zdroj: Magistrát města Brna

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).