Hlavní navigace

Nebaví vás normální televize? Relaxujte u speciální kozí TV

14. 3. 2011

Sdílet

Program, který se nezabývá ničím jiným, než pohledem na kozy na pastvě, zaručeně uklidní. Spustil jej minulý týden aktivista a chovatel koz Stanislav Penc. Ve svém programu internetové Kozí televize vysílá živě. Ostatně – jedinou a hlavní náplní této televize bude právě živý přenos z pastvy koz a oslů z Pencovy usedlosti v Milkovicích na Jičínsku.

Program, který se nezabývá ničím jiným, než pohledem na kozy na pastvě, zaručeně uklidní.

Spustil jej minulý týden aktivista a chovatel koz Stanislav Penc. Ve svém programu internetové Kozí televize vysílá živě. Ostatně – jedinou a hlavní náplní této televize bude právě živý přenos z pastvy koz a oslů z Pencovy usedlosti v Milkovicích na Jičínsku.

Alternativa nejen pro milovníky přírody

Kozí televize má být alternativou k dnešnímu pojetí vysílání většiny televizí,“ řekl agentuře ČTK Penc. Televize má podle jeho slov propagovat chov koz a život s nimi.

Vysílání speciální televize spočívá v tom, že pohyblivá kamera sleduje dění na pastvě. Stanislav Penc přitom kameru během dne poponáší na různá místa. Pouhé živé vysílání hodlá však postupně doplnit záznamem hudebních produkcí z dřívějších Kozích mejdanů, které už tradičně každoročně pořádá u sebe na statku v Milkovicích. Kozí televizi můžete sledovat na adrese www.tvkozy.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).