Hlavní navigace

Moderátorka ČT24 by se plastického chirurga nebála

20. 7. 2010

Sdílet

Minulý týden jsme spustili letní speciál Silikozy, ve kterém můžete nahlédnout do historie ňader i plastických operací. V jednotlivých dílech speciálu se pokusíme nalézt odpovědi na otázky, proč ženy podstupují plastické operace, jaká jsou rizika tohoto zákroku a jak přesně probíhá. Čtenáři Vitalie většinou „siliženy“ odsuzují, nicméně Barbora Kroužková, moderátorka odpoledních zpráv na ČT24 je trochu jiného názoru: „Určitě to neodsuzuji, zvlášť ne v případech, kdy žena prodělá rakovinu a o…

Minulý týden jsme spustili letní speciál Silikozy, ve kterém můžete nahlédnout do historie ňader i plastických operací. V jednotlivých dílech speciálu se pokusíme nalézt odpovědi na otázky, proč ženy podstupují plastické operace, jaká jsou rizika tohoto zákroku a jak přesně probíhá.

Čtenáři Vitalie většinou „siliženy“ odsuzují, nicméně Barbora Kroužková, moderátorka odpoledních zpráv na ČT24 je trochu jiného názoru: „Určitě to neodsuzuji, zvlášť ne v případech, kdy žena prodělá rakovinu a o svoje prsa přijde, a je to pro ni hodně skličující, stresující. To je bez diskuse. Nebála bych se svěřit do péče plastických chirurgů. Určitě v případě, kdy to ovlivňuje psychický stav ženy, nebo možná u ženy, která má hodně dětí a tělo je tím poznamenané. Takže to neodsuzuji, ale aktuálně sama nic takového neplánuji.“

K tématu: Do hezkých prsou mi je líto řezat,“ říká plastický chirurg.

E-shop  – Trička No Silicone, 100 % Nature!

Pro ženy, které se nebojí jít „s ňadry na trh“, jsme připravili „natural“ trička. Můžete si je objednat v našem e-shopu a říct spolu s námi: Stop silikozám! No Silicone, 100 % Nature! Tričko samozřejmě rádi pošleme i „stoprocentně natural“ mužům.

Soutěž Krása prsou – vyhrajte iPhone!

Jaká prsa jsou krásná? Vaše? Pošlete nám svoji fotografii nebo fotku své partnerky, ženy, přítelkyně… a vyhrajte nový iPhone!

Anketa  – silikony, nebo natural?

Silikonové nebo jinak vylepšené poprsí vyvolává rozdílné emoce. Jak jste na tom vy? Odpovězte na tři otázky a pomozte nám tak zjistit, jak v Česku vnímáme ňadra jako taková, potažmo ňadra, které tak docela nestvořila příroda.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).