Hlavní navigace

Mašinky na Kulaťáku – a první meruňky!

23. 6. 2011

Sdílet

Na oblíbeném farmářském trhu v pražských Dejvicích připravili speciální předprázdninový program pro děti. V sobotu 25. června se konají poslední Farmářské trhy na Kulaťáku v tomto školním roce. Pořadatelé nezapomněli na nejmenší zákazníky a nachystali pro ně v dětském koutku program ve spolupráci se Stanicí techniků Domu dětí a mládeže HMP.

Na oblíbeném farmářském trhu v pražských Dejvicích připravili speciální předprázdninový program pro děti.

V sobotu 25. června se konají poslední Farmářské trhy na Kulaťáku v tomto školním roce.

Pořadatelé nezapomněli na nejmenší zákazníky a nachystali pro ně v dětském koutku program ve spolupráci se Stanicí techniků Domu dětí a mládeže HMP.

Železniční modeláři představí zmenšené nejstarší klubové kolejiště v Praze. Pro děti je připraven i další tvořivý program a pro všechny možnost blíže se seznámit s nabídkou Stanice techniků, která sídlí v Podbabě na Praze 6.

První meruňky!

Vedle řady zavedených prodejců a tradičního sortimentu najdete na sobotním trhu i novinky. Jatky Bojmany přivezou králíky a drůbež, ze Žehušic přijedou prodejci s nabídkou chlazených kuřat, kuřecího masa a rolád, například uzené kuřecí rolády plněné šunkou, dále kachní rolády, kuřecí závitky a chlazené králičí maso.

A pozor – budou i první meruňky, přivezou je pěstitelé z Jižní Moravy, konkrétně z oblasti Hodonína.

Farmářské trhy o prázdninách

Trhy na Kulaťáku se během prázdnin budou konat 1 x za 14 dní, konkrétní termíny a více o trhu: Farmářské trhy na Kulaťáku

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).