Hlavní navigace

Jste nespokojení s letním táborem? Reklamujte ho!

8. 7. 2009

Sdílet

Několik dní jste strávili výběrem letního tábora pro vaše děti. Prověřili jste si organizátory i vedoucí, vše konzultovali s ostatními rodiči a podrobně se seznámili s programem. Jenže dítě se vám po čtrnácti dnech vrátilo se žaludečními, střevními nebo jinými problémy. Využijte třicetidenní lhůty a tábor reklamujte, ze zákona na to máte právo.
dětský tábor 03

Několik dní jste strávili výběrem letního tábora pro vaše děti. Prověřili jste si organizátory i vedoucí, vše konzultovali s ostatními rodiči a podrobně se seznámili s programem. Jenže dítě se vám po čtrnácti dnech vrátilo se žaludečními, střevními nebo jinými problémy. Využijte třicetidenní lhůty a tábor reklamujte, ze zákona na to máte právo.

Nemusí jít o zdravotní nebo hygienické pochybení. Na reklamaci máte nárok i v případě, pokud jste dítě poslali například na taneční tábor a ono se vám vrátilo s tím, že byla každý den od půl šesté do osmi dětská diskotéka a tím „lekce“ tance skončily.      

Více informací v aktualitě serveru Měšec.cz   

Foto: SXC

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Své profesní působení v médiích zahájila v týdeníku Reflex. Pracovala v kreativním týmu TV NOVA a vedla sekci Sport a relax serveru Vitalia.cz vydavatelství Internet Info. Podílela se také na jeho dalším projektu, serveru 120na80.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).