Hlavní navigace

Rožnov bude mít farmářské trhy. A také pivní lázně

2. 12. 2010

Sdílet

V Rožnově se při příležitosti otevření pivních lázní budou konat farmářské trhy. Partner serveru Vitalia.cz projekt www.Nalok.cz – Nakupujte lokálně pořádá další farmářské trhy, tentokrát společně s Rožnovským pivovarem. Trhy se konají při příležitosti otevření pivních lázní v Rožnovském pivovaru.

V Rožnově se při příležitosti otevření pivních lázní budou konat farmářské trhy.

Partner serveru Vitalia.cz projekt www.Nalok.cz – Nakupujte lokálně pořádá další farmářské trhy, tentokrát společně s Rožnovským pivovarem. Trhy se konají při příležitosti otevření pivních lázní v Rožnovském pivovaru.

Na adrese Pivovarská 6, jak jinak, by v sobotu 18. prosince neměli chybět jak milovníci piva, tak milovníci čerstvých lokálních potravin. Akce se koná od 9 až do 18 hodin.

Těšit se můžete na kvalitní farmářské produkty, prohlídku pivních lázní, řemeslnou výrobu, tradiční moravskou zabíjačku, občerstvení a to vše doplněno předvánoční atmosférou.

Farmářský trh nabídne různé druhy medu a včelích produktů, výrobky z rakytníku, rybízu a brusinek, sušené ovoce a ovocné směsi, čerstvé mléko, tvaroh, polotvrdé a pařené sýry, pečivo a koláče, maso, domácí čerstvé máslo a vejce. Z regionálních produktů pak například ručně tkané koberce a ubrusy nebo vánoční dekorace.

Aktuální seznam prodejců a program trhu najdete během několika dnů na adrese www.nalok.cz a na serveru Vitalia.cz.

Přehled farmářských trhů na celý týden vždy v pondělí na Vitalia.cz.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).