Hlavní navigace

Farmářské trhy v Mladé Boleslavi budou pokračovat před Vánoci

12. 11. 2012

Sdílet

Pravidelné trhy v Mladé Boleslavi se sice tento pátek konaly naposledy, ale pro letošek ještě nekončí! Zatímco farmářské trhy v běžném rozsahu již skončily, farmáře a jejich zboží najdou návštěvníci na obvyklém místě ještě před vánočními svátky. Na boleslavském náměstí se budou ve dnech 17. – 22. prosince konat Vánoční trhy spojené s farmářskými.

Pravidelné trhy v Mladé Boleslavi se sice tento pátek konaly naposledy, ale pro letošek ještě nekončí!

Zatímco farmářské trhy v běžném rozsahu již skončily, farmáře a jejich zboží najdou návštěvníci na obvyklém místě ještě před vánočními svátky.

Na boleslavském náměstí se budou ve dnech 17. – 22. prosince konat Vánoční trhy spojené s farmářskými.

Prodejní doba bude každý den od 13 do 18 hodin, poslední možnost k návštěvě a nákupu je v sobotu 22. 12. od 10 do 18 hodin. A pozor – v pátek 21. prosince na trhu koupíte zabíjačkové speciality.

„Na Adventních trzích se také můžete těšit na sortiment potravin, které dobře znáte z pravidelných farmářských trhů. Mnoho výrobců, chovatelů a v případě dobrého počasí i pěstitelů přislíbilo svou účast, takže si na předvánočním trhu můžete zakoupit i kvalitní pečivo, mléčné a masné výrobky, ryby, sladkosti, sušené ovoce, ořechy, med a mnoho dalšího. Pokud počasí dovolí, bude na trhu i ovoce a zelenina,“ slibují pořadatelé.

O trhu: Farmářské trhy Mladá Boleslav

Připravili jsme pro vás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).