Hlavní navigace

Farmářské trhy v Kladně nově

22. 2. 2011

Sdílet

Na kladenském Floriánském náměstí se každou sobotu do konce února konají trhy s farmářským sortimentem. Počínaje březnem najdete v centru města krytou tržnici, do níž se trhy zřejmě přesunou.  Na pěší zóně na Floriánském náměstí najdete v sobotu mezi 9. a 13. hodinou deset stánků, v nichž se nabízí ovoce, zelenina, domácí zabíjačka, klobásy, domácí a nakládané sýry, pečivo a cukrářské výrobky, koření, medovina, ale také výrobky z kůže, kované šperky, historické zelené sklo, či keramika.

Na kladenském Floriánském náměstí se každou sobotu do konce února konají trhy s farmářským sortimentem. Počínaje březnem najdete v centru města krytou tržnici, do níž se trhy zřejmě přesunou. 

Na pěší zóně na Floriánském náměstí najdete v sobotu mezi 9. a 13. hodinou deset stánků, v nichž se nabízí ovoce, zelenina, domácí zabíjačka, klobásy, domácí a nakládané sýry, pečivo a cukrářské výrobky, koření, medovina, ale také výrobky z kůže, kované šperky, historické zelené sklo, či keramika.

Vzhledem ke zvýšené poptávce o tyto produkty ze strany zákazníků se bude v centru města v Tyršově ulici od 5. března otevírat krytá tržnice s otevírací dobou od pondělí do pátku od 9 do 18 hodin a v sobotu od 9 do 13 s obdobným sortimentem.

„Prodejních míst bude dvacet,“ informuje za pořadatele z agentury Mračtí, o.s. Petr Berka. „Systém prodeje bude „Přijeď a prodej“ (pokud bude volné místo).“

Pořadatelé mají zájem o českou kvalitní produkci (od pěstitelů, chovatelů, zpracovávatelů, výrobců…), upřednostňují stálé prodejce formou předplacení prodejního místa na určitý den či více dnů. Cena pronájmu místa včetně stánku je 300 Kč na den. Zájemci o prodej se mohou přihlásit na telefonním čísle 737 279 956 nebo mailu: radost.skoly@vol­ny.cz. 

„Nabízené prostory jsou velmi kulturní. Nestojíme o prodejce textilu, bot, elektroniky, alkoholu, občerstvení,“ upozorňuje ještě Petr Berka.

Přehled farmářských trhů na celý týden najdete vždy v pondělí na Vitalia.cz včetně plánů na jarní období.

Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).