Hlavní navigace

Farmářské trhy v Karlíně začnou v dubnu

17. 3. 2012

Sdílet

Karlínské farmářské trhy budou pokračovat i v letošním roce. Již brzy bude zahájena další sezóna.  Trhy u kostela sv. Cyrila a Metoděje v Praze 8 patří mezi velmi oblíbené. Jejich návštěvníky jistě potěší zpráva, že již 3. farmářská sezóna na Karlínském náměstí bude slavnostně zahájena v sobotu 21. dubna 2012.

Karlínské farmářské trhy budou pokračovat i v letošním roce. Již brzy bude zahájena další sezóna. 

Trhy u kostela sv. Cyrila a Metoděje v Praze 8 patří mezi velmi oblíbené. Jejich návštěvníky jistě potěší zpráva, že již 3. farmářská sezóna na Karlínském náměstí bude slavnostně zahájena v sobotu 21. dubna 2012.

Na své si opět přijdou velcí i malí návštěvníci, pro které bude, v návaznosti na počasí, připravován zábavný program. Trhy ve stínu staletých platanů tradičně doplní klidové zóny pro přátelské posezení s občerstvením a malými kavárničkami a s koutkem pro děti.

„První trh se uskuteční v sobotu 21. dubna. Trhy budou opět zpestřeny pravidelnými koutky pro děti, novinkou budou akce pro dospělé,“ uvádí zástupkyně starosty MČ Praha 8 Vladimíra Ludková. „Chceme se ještě více zaměřit na kvalitu nabízeného zboží, byť za cenu případné redukce počtu stánků. Trhovci tak budou nabízet pouze zboží nejvyšší kvality, které by zároveň mělo pocházet od prvovýrobců,“ říká místostarostka.

Trhy budou pokračovat v týdenních intervalech, každou sobotu, a to až do poloviny listopadu. Otevřený je prozatím jejich provoz během letních prázdnin, kdy je poptávka výrazně menší.

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).