Hlavní navigace

Farmářské trhy se pomalu chystají na Vánoce

14. 11. 2011

Sdílet

 Autor: Farmářské tržiště Praha
Ledaskde už trhy pro letošek končí, jinde více či méně plynule přejdou k trhům vánočním. Už teď ale můžete začít objednávat vánoční cukroví „jako od maminky“!

Na některých místech už farmáři balí definitivně, někde pokračují bez přerušení až do Vánoc, jinde se vrátí po malé pauze na trhy adventní. Vyberte si v aktuálním přehledu farmářských trhů z celé ČR:


Autor: Farmářské tržiště Praha

Ovoce a zeleniny sice ubývá, ale jiných dobrot je pořád dost. A hlavně, pokud nepečete – s blížícími se Vánoci se objevuje možnost objednat si vánoční cukroví.

První objednávky cukroví přijímá Farmářské tržiště

Specialita, kterou pro zákazníky Farmářské tržiště na letošní Vánoce připravilo: možnost objednat vánoční cukroví, vánočku nebo štolu o něco zdravější, a to díky 35% podílu celozrnné pšeničné mouky. Ale můžete zvolit i klasiku – bílou mouku, podle chuti. Na webu tržiště vyplníte formulář a objednávku si těsně před Vánoci vyzvednete na Jiřáku.

Víte o dalších místech, kde pečou dobré vánoční cukroví „jako od maminky“ (když maminka třeba nepeče)? Napište nám! Poraďte, kde máte dobré zkušenosti?

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka, editorka, dlouholetá šéfredaktorka serveru Vitalia.cz (do června 2022)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).