Hlavní navigace

Farmářské trhy o vánočním týdnu a na Silvestra

26. 12. 2011

Sdílet

Většina trhů se uložila k zaslouženému zimnímu spánku, ale pozor, ne všechny! Přijďte si pro speciality a dobroty na sváteční stůl, anebo se tu potkat s přáteli a ochutnávat na místě.

Tento týden víme o provozu farmářských trhů pouze v několika málo případech. Pokud znáte nějaké další, které během svátků a na Silvestra prodávají, budeme rádi za informace.

Aktuálně doplňujeme – podle informací pořadatelů se i tento týden konají Polabské farmářské trhy v Benátkách nad Jizerou, Nymburce a Poděbradech, více v přehledu:

Silvestrovské farmářské trhy Kubáň a Jiřák


Autor: SXC

Svařené víno, medovina, rybí saláty… – Silvestr na farmářských trzích!

Pořadatelé Farmářských tržišť, o.s. Archetyp, na letošek pro návštěvníky připravili novinku: Silvestrovské farmářské trhy ve středu 28. prosince na Jiřáku, 29. prosince na Kubáni a i přímo na Silvestra, v sobotu 31. prosince opět na Jiřáku.

Najdete tu silvestrovské dobroty, jako jsou sýry, maso a uzeniny – jelítka, jitrničky, ovar, rybí saláty, pečivo na chlebíčky, víno, medovinu, sladkosti… Bude to netradiční Silvestrovské tržiště pro otužilé skalní fanoušky! Přijďte si udělat předsilvestrovskou oslavu na trhu, sejít se se známými a sousedy a rozloučit se s celou sezónou na Kubáni a Jiřáku! Více.

PROVOZ SILVESTROVSKÝCH FARMÁŘSKÝCH TRHŮ:
28. 12. (Jiřák) – středa – 8–18
29. 12. (Kubáň) – čtvrtek 10–18
31. 12. (Jiřák) – sobota 8–16

Důležité: v případě kalamitních sněhových podmínek, případně třeskutých mrazů nebo vichřice, je provozní doba trhu na uvážení organizátora a možnostech všech zúčastněných: farmářů, prodejců i návštěvníků.

Farmářské tržiště Holešovice

Trhy probíhají v hale 22 Pražské tržnice každý den kromě pondělí 26. 12. a neděle 1. 1. Na největším tržišti v Praze můžete nakoupit čerstvé potraviny, zeleninu a ovoce, med, koření, sýry, uzeniny, vejce atd. Více.

PROVOZNÍ DOBA TRŽNICE BĚHEM VÁNOC:
26. 12. pondělí – zavřeno
27.-30. 12. úterý-pátek – běžný provoz 8–16 hodin
31. 12. sobota – 8–15 hod.
1. 1. neděle – zavřeno

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka, editorka, dlouholetá šéfredaktorka serveru Vitalia.cz (do června 2022)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).