Hlavní navigace

Farmářské trhy nově i v Dolních Počernicích!

27. 4. 2010

Sdílet

Aktuální termíny, informace a zajímavosti najdete na Vitalia.cz pod heslem FARMÁŘSKÉ TRHY Přehled všemožných farmářských, venkovských a dalších trhů, pravidelně aktualizované termíny, sortiment, články k tématu… Obliba farmářských trhů, na nichž nakoupíte přímo od pěstitelů, stále roste. A kde je poptávka, začíná naštěstí už být i nabídka.

Aktuální termíny, informace a zajímavosti najdete na Vitalia.cz pod heslem FARMÁŘSKÉ TRHY

Přehled všemožných farmářských, venkovských a dalších trhů, pravidelně aktualizované termíny, sortiment, články k tématu…

Obliba farmářských trhů, na nichž nakoupíte přímo od pěstitelů, stále roste. A kde je poptávka, začíná naštěstí už být i nabídka.

Čtěte téma: Díky za každý farmářský trh, zvlášť mezi paneláky

Farmářské trhy konečně začínají přicházet do módy. Každá snaha se cení, ale přinést trh rovnou doprostřed sídliště, to chce skutečnou odvahu. 

trh

Organizátorky Českých farmářských trhů Hanka Michopulu a Klára Svobodová rozšiřují své aktivity a tak po již pravidelných trzích v Klánovicích můžete nyní nově vyrazit za čerstvými surovinami z neanonymních zdrojů do Dolních Počernic.

Počínaje 30. dubnem najdete trhy každý pátek od 13 do 18 hodin mezi ulicemi Stará obec a Bakurinova. Co tu koupíte? Stejně jako v Klánovicích sezónní českou zeleninu a ovoce, kravské a kozí sýry, vajíčka, med, české koláče, květiny a ovocné šťávy, staré a divoké odrůdy ovoce, nárazově uzeniny a houby.

Trhy v Klánovicích se konají na dvoře Masarykovy ZŠ, Slavětínská 200 a to každou sobotu od 8 do 12 hodin (od dubna do listopadu). Organizátorky upozorňují, že v případě nepříznivého počasí používají mobilní zastřešení, takže nakoupíte třeba i za deště.

Více na ceskyfarmarsky­trh.cz.

Čtěte téma: Trh jako společenská událost

V sobotu ráno jsem mířila na zcela jiný nákup než obvykle. Co mě a dalších zhruba patnáct tisíc lidí táhlo do Dejvic? Vůně chleba a touha po opravdovém jídle… 

Znáte dobré farmářské či jiné trhy?

Znáte podobnou akci? Máte tip přímo na dobrého farmáře, pekaře, uzenáře? Doporučte ostatním v našem Fóru.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).