Hlavní navigace

Farmářské trhy na Kulaťáku mají nový web. Líbí?

31. 8. 2012

Sdílet

Farmářský trh na dejvickém Kulaťáku během prázdnin nezahálel. Co je tu nového? V letních měsích jel sice Kulaťák v prázdninovém rytmu, ale již od zítřka, 1. září, prodejce najdete na Praze 6 zase každou sobotu od 9 do 14 hodin. Více:Farmářské trhy na Kulaťáku jsou již od soboty 1. 9. každý týden.

Farmářský trh na dejvickém Kulaťáku během prázdnin nezahálel. Co je tu nového?

V letních měsích jel sice Kulaťák v prázdninovém rytmu, ale již od zítřka, 1. září, prodejce najdete na Praze 6 zase každou sobotu od 9 do 14 hodin. Více:Farmářské trhy na Kulaťáku jsou již od soboty 1. 9. každý týden.

Ale to není vše. Kulaťák spustil nový web – Farmářské trhy na Kulaťáku – http://farmarske-trhy.cz/.

„Vznikl, jak to tak bývá, po dlouhém boji, mnoha hodinách plamenných diskuzí a po dlouhodobém odkládání. Již dlouho jsme věděli, že naše původní webová prezentace není úpně vyhovující, proto jsme se hecli a dali se do díla. Nyní se můžete podívat na výsledek našeho konání,“ říkají pořadatelé. „Víme, že nic není dokonalé, proto budeme rádi, když nám napíšete co vám na našem novém webu chybí, v čem se nevyznáte a nebo co je tu naopak zbytečné. Buďte však shovívaví, je to přece jenom naše děcko a nikdo nemá rád, když se o jeho dítěti říká, že je ošklivé."

O trhu: Farmářské trhy na Kulaťáku

Termíny, aktuality, vyhledávání v celé ČR: Vitalia.cz/FARMÁŘSKÉ TRHY

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).