Hlavní navigace

Farmářské trhy mrznou, ale nebalí

13. 2. 2012

Sdílet

 Autor: Pixdaus.com
V období tradičních masopustů se chystá hned několik akcí, kdy je prodej farmářských produktů doplněn zabijačkou či masopustní zábavou. Budou se konat i mrazech?

V tomto týdnu sice avizujeme několik trhů, které již prodávají, a k tomu nějaké další, jenž plánují zahájení sezóny. Vzhledem k počasí ale doporučujeme raději vždy před návštěvou trhu ověřit na webu pořadatelů, zda se trh kvůli mrazu přeci jen neruší nebo nepřesouvá na později.

Kontakty naleznete vždy u konkrétního trhu:


Autor: Pixdaus.com

Farmářské trhy se konají kvůli mrazům jen omezeně

Zahajovat mají například trhy v Žatci a Šlapanicích, sezónu otvírají Severočeské farmářské trhy a to hned na několika místech, tento týden v Chomutově a Mostě, další budou následovat, a to ve spojení s masopusty a zabijačkou.

I v mrazu zatím funguje Farmářská tržnice v Brně, prodejci jsou tu vždy v sobotu, a snad se podaří odložený start oblíbené pražské Náplavky. Trhy by tu měly začít od soboty 18. února. 

Pravidelné Farmářské tržiště na Jiřáku a Polabské farmářské trhy se konají pouze v případě oteplení, hlásí pořadatelé, sledujte proto aktuální informace.

Zimou se nedali odradit v pražských Modřanech  a plánují farmářské trhy s Valentýnským jarmarkem. Kromě obvyklých trhů, tedy vždy v pondělí a ve čtvrtek 9–17 hodin, bude na Sofijském náměstí probíhat od 13. do 15. února také Valentýnský jarmark s programem. Laděný bude podle pořadatelů mysticky v irském duchu… více.

Všem pořadatelům i jejich zákazníkům budeme držet palce, ať se trhy vydaří!

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Redaktorka, editorka, dlouholetá šéfredaktorka serveru Vitalia.cz (do června 2022)

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).