Hlavní navigace

Farmářské trhy doplní nejlepší potraviny z regionů

17. 10. 2011

Sdílet

 Autor: Copyright © 123RF Stock Photos
Podívejte se na přehled trhů v celé ČR a vyberte si ten váš. Co se kde chystá? Do Prahy dorazí vítězné pochoutky z českých krajů, na řadě míst budou husy a kachny na pečínku a dýňové hody.

Vyberte si trh v našem přehledu den po dni: AKTUÁLNÍ PŘEHLED TRHŮ

nebo můžete hledat ty nejbližší podle místa: KATALOG TRHŮ

Pár tipů na tento týden:

Po delší odmlce se 20. října opět otevírá oblíbený Biotrh na Toulcově dvoře (Praha 10-Hostivař). Seznam prodejců se chystá, ale už teď se můžete těšit na sýry z Abertamů, chléb ze Statku Tilia, sušenky od Zemanky a spoustu dalších dobrot… více.

Na Farmářském tržišti Náplavka budou v sobotu 22. října řádit halloweenské čarodějnice a pokud děti na místě nevydlabou všechny dýně, můžete si je koupit i domů, nebo se ohřát dýňovou hokkaido polévkou přímo na trhu… více.

Nejlepší jídlo z regionů bude na Jiřáku. Na pražské náměstí Jiřího z Poděbrad se vrací Regionfest, největší prodejní přehlídka oceněných zemědělských a potravinářských produktů. V pátek 21. a v sobotu 22. října můžete ochutnat a nakoupit vítězné dobroty, ochutnat tradiční krajová jídla, která tu budou vařit kuchaři, a nebo se bavit během doprovodného programu… více.

Drůbež z farmy koupíte například na trhu v Karlíně, na Náplavce, Jiřáku a Kubáni…

Vše o farmářských trzích najdete u nás:

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).