Hlavní navigace

Čerstvé ryby na grilu a uzení pstruzi na trzích

29. 7. 2010

Sdílet

Máme pro vás novinku – katalog trhů s mapami, vyhledáváním, hodnocením. Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru!  Můžete také hodnotit jednotlivá tržiště nebo vkládat vaše tipy a postřehy. Hledáte trh páteční v okolí Prahy? Sobotní na Moravě? Najdete ho v našem katalogu! Pomozte nám ho doplňovat a vylepšovat.

Máme pro vás novinku – katalog trhů s mapami, vyhledáváním, hodnocením. Najděte si FARMÁŘSKÝ TRH přímo vám na míru! 

Můžete také hodnotit jednotlivá tržiště nebo vkládat vaše tipy a postřehy.

Hledáte trh páteční v okolí Prahy? Sobotní na Moravě? Najdete ho v našem katalogu! Pomozte nám ho doplňovat a vylepšovat.

Aktuální termíny, informace a zajímavosti najdete na Vitalia.cz pod heslem FARMÁŘSKÉ TRHY

Přehled všemožných farmářských, venkovských a dalších trhů, pravidelně aktualizované termíny, sortiment, články k tématu…

Nemusíte shánět rybářský lístek, prut a háček, abyste v Praze jedli zdravě! Dosud měli Pražané možnost ochutnat a třeba i poobědvat čerstvé české sladkovodní ryby na farmářském tržišti Kubáň pouze v sobotu. 

Od 1. srpna budou grilované ryby nejen v sobotu, ale na i v úterý a ve čtvrtek. Připomínáme, že v úterý a ve čtvrtek je otevřeno od 8:00 – 18:00 a v sobotu od 8:00 – 14:00.

Stejnou nabídku budou moci okusit i návštěvníci farmářského tržiště Náplavka, každou sobotu od 9:00 do 16:00. Před vašimi zraky zruční bratři Gruntovi grilují čerstvé úlovky, resp. výlovky horoměřických sádek. Candát, kapr, ůhoř nebo tolstolobik s čerstvým chlebem a zakáplý citrónem je opravdu lehký a velmi chutný oběd. A žhavou novinkou jsou uzení pstruzi!

www.farmarske­trziste.cz

Chcete pravidelně nacházet aktuální přehled farmářských trhů na svém facebooku?

Stačí se přidat ke stránce serveru Vitalia.cz.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).