Hlavní navigace

Bowling Radava: spojení dobré kuchyně a aktivního relaxu

7. 6. 2010

Sdílet

Chcete-li si večeři okořenit špetkou aktivity, zavítejte do bowlingového centra Radava na Letné. Podnik navíc tvoří ideální místo pro neformální obchodní jednání a firemní večírky, pro něž je bowling jako stvořený.  Restaurace: Radava Lokace: Milady Horákové 37, Praha 7 Typ: česká a mezinárodní kuchyně, bowling centrum

Chcete-li si večeři okořenit špetkou aktivity, zavítejte do bowlingového centra Radava na Letné. Podnik navíc tvoří ideální místo pro neformální obchodní jednání a firemní večírky, pro něž je bowling jako stvořený. 

Restaurace: Radava
Lokace: Milady Horákové 37, Praha 7
Typ: česká a mezinárodní kuchyně, bowling centrum

Seriál Gurmán, který připravuje server Podnikatel.cz, tentokrát zamířil na pražskou Letnou do Radavy, bowlingového centra a restaurace v jednom. Na Radavě si tak návštěvníci mohou dopřát kromě jídla a pití také partii bowlingu.

V přední části podniku se nachází restaurace, projdete-li pak dále, dorazíte k šesti bowlingovým drahám a baru. Radava má navíc ještě jedno patro, kde se nachází dalších šest drah. S celkovými dvanácti drahami se proto tento letenský podnik řadí mezi největší bowlingová centra v republice. Radava navíc není jedinou tohoto jména, svoji mladší sestru má totiž v Ústí nad Orlicí.

Čtěte téma: Majitel nekuřácké restaurace: Vyhodil jsem popelníky a tržby jsou v plusu

Míst, kde se můžete najíst nebo posedět bez kouře, je málo. Restaurace se bojí proměny v nekuřácké, prý přijdou o zákazníky a tím o tržby. Je to opravdu takové riziko?

Restaurace vzhledem k svému zázemí a vybavení tvoří ideální místo pro firemní večírky či neformální schůzky s obchodními partnery. Na své si zde přijdou i fanoušci sportu, jelikož restaurace disponuje plátnem a promítačkou a často zde běží přímé přenosy z různých významných sportovních akcí.

Radava však dobře poslouží i jako místo, kde strávíte s přáteli páteční večer a příjemně se odreagujete. Vzadu ve dvoře se k tomu nachází zahrádka, kterou řada návštěvníků kvůli blížícímu létu může ocenit.

Celý článek najdete na serveru Podnikatel.cz.

Hledáte, kde se „vyřádit“? Vyberte si v našem FITNESS KATALOGU.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Všeobecné dotazy, připomínky a tipy směřujte na adresu redakce@vitalia.cz.

Tiskové zprávy zasílejte na e-mail press@vitalia.cz.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).