Hlavní navigace

18. července se uskuteční Adrenalin Challenge Prague

Sdílet

V sobotu 18. července se v Praze uskuteční již čtvrtý ročník Adrenalin Challenge Prague. Soutěžit v ní mohou jak jednotlivci, tak i týmy o třech lidech. Adrenalinovou výzvu může absolvovat každý. Jde o překonání strachu, sama sebe, otestování soudržnosti tými a především o skvělý zážitek. V doprovodném programu je pro diváky připraven freestylsta na vodním skútru Iceman, který na loňském mistrovství světa Jetski skončil třetí. Dále je připravena škola beatboxu vedená Jaro Cossigou, čerstvým…

V sobotu 18. července se v Praze uskuteční již čtvrtý ročník Adrenalin Challenge Prague. Soutěžit v ní mohou jak jednotlivci, tak i týmy o třech lidech.

Adrenalinovou výzvu může absolvovat každý. Jde o překonání strachu, sama sebe, otestování soudržnosti tými a především o skvělý zážitek.

V doprovodném programu je pro diváky připraven freestylsta na vodním skútru Iceman, který na loňském mistrovství světa Jetski skončil třetí. Dále je připravena škola beatboxu vedená Jaro Cossigou, čerstvým vícemistrem světa v beatboxu, Deadly Fun Show – tančící smrtka Dominika Turzy, divácké soutěže o nápoje Big Shock energy, beach voleyball, beach basketbal, petanque nebo exhibici karate.

Večer bude zakončen Shock party se slavnostním předáváním certifikátů odvážným účastníkům Adrenalin Challenge, spousta muziky a mnoho dalšího.

Celým dnem bude provázet moderátor Mc Kajag. Záštitu nad Adrenalin Challenge Prague převzal primátor hlavního města Prahy Pavel Bém. 

Více informací naleznete v tiskové zprávě.

Byl pro vás článek přínosný?

Autor článku

Autorka během své krátké redaktorké dráhy vystřídala psaní recenzí pro tištěný hudební časopis za internetový server Vitalia.cz. Mezitím také přispívala do norského školního časopisu.

Upozorníme vás na články, které by vám neměly uniknout (maximálně 2x týdně).